VM WIRESYSTEM

Nytt liv till ditt skyltfönster

VM WIRESYSTEM – NYTT LIV TILL DITT SKYLTFÖNSTER

Skyltfickor med LED-ljus är VitrineMedias specialitet. Innovation, kvalitet och konstant utveckling är en av de väsentligaste orsakerna till att VitrineMedia är marknadens ledande leverantör av wiresystem med LED-belysta skyltfickor. Med VitrineMedias wiresystem kommer din fönsterskyltning garanterat att sticka ut och synas mer än dina konkurrenters och samtidigt ge ditt varumärke och dina produkter extra uppmärksamhet.

SKRÄDDARSYTT EFTER DINA BEHOV

VitrineMedias wiresystem skräddarsys till ditt skyltfönster. Avståndet mellan LED-fickorna kan enkelt justeras och anpassas till dina behov. VitrineMedias wiresystem är dessutom kompatibla med de flesta av våra dubbelsidiga skyltfickor med LED-ljus, och därför är det möjligt att skylta grafik och bilder både i butiken och ut mot gatan. Skyltfickorna kan dessutom vinklas och ställas in för en betraktningsvinkel mellan 10 och 45 grader med våra specialframställda wirekit. VitrineMedias wiresystem är kompatibla med följande produkter: VM ONE, VM TWO, VM I-MAX, VM C2 MAX och VM LIGHT.

UPPTÄCK VM WIRE SYSTEM

I den här filmen kan du med egna ögon uppleva och utforska VitrineMedias unika wiresystem. Du kan dessutom få råd och vägledning om hur du monterar våra wiresystem med de kompatibla skyltfickorna samt på ett enkelt sätt ersätter dina budskap efter behov.

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.