VM VÄGGSYSTEM

Skapa en elegant skyltning på din vägg

VM VÄGGSYSTEM - SKAPA EN ELEGANT SKYLTNING PÅ DIN VÄGG

VitrineMedia erbjuder många olika alternativ för väggskyltning med LED-belysta skyltfickor. Med VitrineMedias väggsystem kan du skapa en iögonfallande väggskyltning som både ger en extra ljuskälla i din lokal och hjälper dig att intensifiera exponeringen av dina budskap och din marknadsföring. VitrineMedias väggsystem kan monteras både vertikalt och horisontellt. LED-fickorna i våra väggsystem kan även vinklas tack vare ett stort utbud av tillbehör.

SIMPELT KONCEPT SOM FUNGERAR

Extremt enkelt att montera. VitrineMedias väggsystem monteras med ett smart klicksystem som gör lösningen kompatibel med VM TWO CLIP och VM SUPER LIGHT. Väggsystemen är utvecklade för att avlasta din fönsterskyltning och ger dig samtidigt möjlighet för att få maximal nytta av dina kvadratmeter. Med VitrineMedias väggsystem kommer din marknadsföring att nå nya oanade höjder.

VitrineMedias väggsystem är kompatibla med VM TWO CLIP och VM SUPER LIGHT.

UPPLEV VM VÄGGSYSTEM

I den här filmen kan du med egna ögon uppleva och utforska VitrineMedias unika väggsystem. Du kan dessutom få goda råd och vägledning om hur du installerar våra väggsystem med de kompatibla skyltfickorna samt på ett enkelt sätt ersätter dina budskap efter behov.

Skyltfickor med LED-ljus till väggsystem

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.