VM TWO

Minimalistisk design och dolda infästningar

VM TWO

Med sin stilrena och minimalistiska design, rundade hörn och dolda infästningar är VM TWO bästsäljaren och flaggskeppet i vår produktserie från VitrineMedia. LED-fickan har en hybrid utformning som gör det möjligt att använda den i både stående och liggande format. Med VM TWO kan du därför enkelt komponera om din fönsterskyltning efter önskemål.

DUBBELSIDIG

Med VM TWO’s dubbelsidiga displaypanel kan du skylta dina budskap på båda sidor för optimal exponering och utnyttjande av produkten. De flesta av VitrineMedias LED-fickor levereras med dubbelsidiga displaypaneler, vilket garanterat kommer att förbättra din marknadsföring – markant!

HYBRID OCH SOFISTIKERAD DESIGN

VM TWO är endast 10mm tjock och tar därför inte mycket plats i ditt skyltfönster. Den hybrida och sofistikerade designen säkrar dessutom att dina budskap alltid blir presenterade och marknadsförda på ett estetiskt tilltalande vis.

FANTASTISK LJUSSTYRKA

VitrineMedias LED-fickor är bland de mest ljusstarka produkterna på marknaden. Med en ljusstyrka på hela 5000 LUX kommer VM TWO ge dina produkter, ditt varumärke och din butiksskyltning extra uppmärksamhet, vilket ökar din försäljning.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Hybrid design
• Rundade hörn
• Dobbelsidig belysning
• Hög ljusstyrka (5000 Lux)

VM TWO finns i en mängd olika format från A4 till A0. Är du i behov av en annan storlek, är det möjligt att beställa specialformat mot offert.

UPPLEV VM TWO

I denna filmen kan du med egna ögon uppleva och utforska VM TWO’s hybrida och sofistikerade design. Du kan dessutom få råd och vägledning om hur du monterar VM TWO med våra kompatibla systemlösningar och på ett enkelt sätt skiftar dina budskap efter behov.

ETT URVAL AV VÅRA BÄSTA INSTALLATIONER MED VM TWO

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.