VM TWO CLIP

INNOVATION I SÄRKLASS

VM TWO CLIP - INNOVATION I SÄRKLASS

Med svart panel och avrundade hörn ger denna LED-display din butiksskyltning ett mycket elegant och modernt utseende. VM TWO CLIP är en av våra smartaste LED-displayer pga. de dolda infästningarna på baksidan av produkten som gör montering på vägg superenkel. Det smarta klicksystemet gör VM TWO CLIP kompatibel med våra väggsystem samt fristående skyltsystem.

ENKELSIDIG DISPLAYPANEL MED BELYSNING

Med VM TWO CLIP’s enkelsidiga LED-ficka kan du enkelt skifta bilder och budskap i din lysande skyltlösning. VM TWO CLIP är en tidsbesparande och effektiv produkt, som garanterat kommer att förbättra din marknadsföring – markant!

INNOVATIV OCH ELEGANT DESIGN

VM TWO CLIP är endast 10mm tjock och tar därför inte mycket plats i din butiksutställning. Den innovativa och eleganta designen säkrar dessutom att dina budskap alltid blir presenterade och marknadsförda på bästa möjliga vis.

FANTASTISK LJUSSTYRKA

VitrineMedias lysande affischhållare är bland de mest ljusstarka produkterna på marknaden. Med en samlad ljusstyrka på 5000 LUX kommer VM TWO CLIP ge dina produkter, ditt varumärke och din butiksutställning extra uppmärksamhet.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Smart klicksystem för montering på vägg och i skyltfönster
• Kompatibel med flera fristående systemlösningar
• Avrundade hörn
• Enkelsidig displaypanel med belysning
• Hög ljusstyrka (5000 LUX)

VM TWO CLIP finns i flera format från A4 till A2. Är du i behov av en annan storlek, är det möjligt att beställa specialformat mot offert.

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.