VM SUPER LIGHT

LED-fickan med smart och förenklad design!

VM SUPER LIGHT

VM SUPER LIGHT är speciellt framtagen för att monteras på vägg. VM SUPER LIGHT är utvecklad med ett smart klicksystem och är kompatibelt med VM Wall och flera utav våra fristående skyltsystem.

ENKELSIDIG PANEL MED BELYSNING

Med VM SUPER LIGHT’s enkelsidiga displaypanel kan du på ett enkelt sätt byta budskap i din väggutställning. VM SUPER LIGHT är en tidsbesparande och effektiv produkt som garanterat kommer att förbättra din marknadsföring – markant!

SMART OCH FÖRENKLAD DESIGN

VM SUPER LIGHT är endast 10mm tjock och tar därför liten plats på din vägg. Den förenklade och smarta designen säkrar dessutom att dina budskap alltid blir presenterade och marknadsförda på ett proffesionelt vis.

NEDDÄMPAD LJUSSTYRKA

VitrineMedias affischhållare är bland de mest ljusstarka produkterna på marknaden. Med en samlad ljusstyrka på 3600 LUX ger VM SUPER LIGHT dock ett neddämpat ljus, som inte lyser upp hela kvarteret. VM SUPER LIGHT säkrar dina produkter, ditt varumärke och din butiksskyltning större exponering och bättre konkurrenskraftighet.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Smart klicksystem för väggmontering
• Kompatibel med flera fristående systemlösningar
• Enkelsidig LED-panel
• Liggande format
• Neddämpad ljusstyrka (3600 LUX)

VM SUPERLIGHT finns i A4 och A3-format. Är du i behov av en annan storlek, är det möjligt att beställa specialformat mot offert.

UPPLEV VM SUPER LIGHT

I denna filmen kan du med egna ögon uppleva och utforska VM SUPER LIGHT’s smarta och förenklade design. Du kan dessutom få råd och vägledning om hur du monterar VM SUPER LIGHT med våra kompatibla systemlösningar och på ett enkelt sätt skiftar dina budskap efter behov.

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.