VM I MAX

Den svarta LED-fickan som utstrålar klass och skapar uppmärksamhet!

VM I MAX - MAXIMAL KONTRAST OCH SYNLIGHET

VM I MAX är en stilren och avskalad LED-ficka som ger dina objekt och skyltade budskap en proffsig inramning. LED-fickan har en svart kontrasterande ram som skapar tydligt fokus på ditt budskap. VM I MAX erbjuder en mängd konfigurationer och monteringsalternativ och dess flexibilitet gör det enkelt för dig att uppdatera och ändra din butiksskyltning så ofta du vill. En av många fördelar med VM I MAX är att LED-fickan kan vinklas upp till 90 grader.

DUBBELSIDIG PANEL SÄKRAR STOR EXPONERING

Med VM I MAX’s dubbelsidiga displaypanel kan du skylta dina budskap på båda sidor för optimal exponering och utnyttjande av produkten. De flesta av VitrineMedias LED-fickor levereras med dubbelsidiga displaypaneler, vilket garanterat kommer att förbättra din marknadsföring – markant!

STRÖMLINJEFORMAD OCH STILSÄKER DESIGN

VM I MAX är endast 10mm tjock och tar därför inte mycket plats i ditt skyltfönster. Den enkla och stilsäkra designen säkrar dessutom att dina budskap alltid blir presenterade och marknadsförda på ett estetiskt tilltalande vis.

FANTASTISK LJUSSTYRKA

VitrineMedias LED-fickor är bland de mest ljusstarka produkterna på marknaden. Med en ljusstyrka på hela 5000 LUX kommer VM I MAX ge dina produkter, ditt varumärke och din butiksskyltning extra uppmärksamhet, vilket ökar din försäljning.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Montering på topphängt wiresystem
• Rak eller vinklad installation
• Kompatibel med våra wiresystem och fristående system
• Dubbelsidig belysning
• Hög ljusstyrka (5000 Lux)

VM I MAX finns i en mängd olika format från A4 till A0. Är du i behov av en annan storlek, är det möjligt att beställa specialformat mot offert.

UPPLEV VM I MAX

I denna filmen kan du med egna ögon uppleva och utforska VM I MAX’s stilrena och avskalade design. Du kan dessutom få råd och vägledning om hur du monterar VM I MAX med våra kompatibla systemlösningar och på ett enkelt sätt skiftar dina budskap efter behov.

ETT URVAL AV VÅRA BÄSTA INSTALLATIONER MED VM I MAX

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.