VM I-MAX WALL

Nyskapande och stilfull

VM I-MAX WALL - NYTT LIV TILL DIN VÄGGSKYLTNING

VM I-MAX WALL är det nyaste tillskottet i VitrineMedias produktserie av affischfickor med LED-ljus för upphängning på vägg. Med sin eleganta och stilrena design är VM I-MAX WALL perfekt för din väggutställning. Du har nu möjlighet att skapa en röd tråd genom hela din verksamhet och säkra ett enhetligt uttryck genom att kombinera VM I-MAX WALL med VM I-MAX för montering på wiresystem i dina skyltfönster.

ENKELSIDIG DISPLAYPANEL MED BELYSNING

Med VM I-MAX WALL’s magnetiska displaypanel kan du på ett mycket enkelt sätt skifta bilder och budskap i din väggskyltning. VM I-MAX WALL är en enkel men ytterst effektiv produkt, som garanterat kommer att förbättra din marknadsföring – markant!

NYSKAPANDE OCH STILFULL DESIGN

VM I-MAX WALL är endast 7mm tjock och tar därför inte mycket plats i din butiksskyltning. Den smarta och strömlinjeformade designen säkrar dessutom, att dina budskap alltid blir presenterade och marknadsförda på bästa möjliga vis.

FANTASTISK LJUSSTYRKA

VitrineMedias LED-fickor är bland de mest ljusstarka produkterna på marknaden. Med en ljusstyrka på hela 5000 LUX kommer VM I-MAX WALL ge dina produkter, ditt varumärke och din butiksskyltning extra uppmärksamhet, vilket ökar din försäljning.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Superenkelt upphängningssystem för montering på vägg
• Kompatibelt med flera fristående displaysystem
• Nyskapande och stilfull design
• Enkelsidig displaypanel med belysning
• Hög ljusstyrka (5000 Lux)

VM I-MAX WALL kan fås i en mängd storlekar, från A4 till A0. Är du i behov av ett annat format är det möjligt att beställa specialformat mot offert.

Vill du veta mer om VM I-MAX WALL?

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.