VM C2 MAX

LED-fickan med lysande kant för maximal inramning!

VM C2 MAX

LED-fickan med lysande kant för maximal inramning! VM C2 MAX har en tunn och luftig design. Med VM C2 MAX LED-ficka ger du dina objekt en knivskarp lysande inramning. LED-fickan har en silvergrå ram med en transparent lysande yttre kant.

DUBBELSIDIG LED-PANEL SÄKRAR STOR EXPONERING

Med VM C2 MAX’s dubbelsidiga displaypanel kan du skylta dina budskap på båda sidor för optimal exponering och utnyttjande av produkten. De flesta av VitrineMedias LED-fickor levereras med dubbelsidiga displaypaneler, vilket garanterat kommer att förbättra din marknadsföring – markant!

LUFTIG OCH STILSÄKER DESIGN

VM C2 MAX är endast 10mm tjock och tar därför inte mycket plats i ditt skyltfönster. Den luftiga och stilsäkra designen säkrar dessutom att dina budskap alltid blir presenterade och marknadsförda på ett estetiskt tilltalande vis.

FANTASTISK LJUSSTYRKA

VitrineMedias LED-fickor är bland de mest ljusstarka produkterna på marknaden. Med en ljusstyrka på hela 5000 LUX kommer VM C2 MAX ge dina produkter, ditt varumärke och din butiksskyltning extra uppmärksamhet, vilket ökar din försäljning.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

• Montering på topphängt wiresystem
• Rak eller vinklad installation
• Ram i transparent plexiglas
• Dubbelsidig belysning
• Hög ljusstyrka (5000 Lux)

VM C2 MAX finns i en mängd olika format från A4 till A1. Är du i behov av en annan storlek, är det möjligt att beställa specialformat mot offert.

UPPLEV VM C2 MAX

I denna filmen kan du med egna ögon uppleva och utforska VM C2 MAX’s tunna och luftiga design. Du kan dessutom få råd och vägledning om hur du monterar VM C2 MAX med våra kompatibla wiresystem och på ett enkelt sätt skiftar dina budskap efter behov.

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.