VM BOX

DEN PERFEKTA GOLVLÖSNINGEN

VM BOX - DEN PERFEKTA GOLVLÖSNINGEN

VM BOX är ett mobilt displaysystem, som lämpar sig väl både för utställning i butik och för att ta med på mässor och andra events. Med VM BOX kan du visa fram och lysa upp 10 affischhållare samtidigt.

VM BOX FINNS I 2 STORLEKAR

Basen till VM BOX fås i 2 storlekar (27cm och 37cm hög) och kan levereras med din verksamhets logotyp ingraverat. VM BOX kan också fås med inbyggd motor som kan ställas in för att automatiskt rotera upp till 180 grader.
VM BOX är kompatibel med VM SUPER LIGHT och VM TWO CLIP.

UPPLEV VM BOX

I denna filmen kan du med egna ögon uppleva och utforska en av VitrineMedias mest unika fristående skyltlösningar – VM BOX. Du kan dessutom få råd och vägledning om hur du monterar VM BOX med våra kompatibla skyltfickor och på ett enkelt sätt skiftar dina budskap efter behov.

CERTIFIERAT AV BUREAU VERITAS

Bureau Veritas grundades 1828 och är idag en av världens största verksamheter inom inspektion, klassificering, rådgivning och certifiering.

Med en certifiering från Bureau Veritas är du garanterad att våra produkter är av absolut högsta kvalitet, producerade under anständiga arbetsvillkor och utvecklade med omtanke om miljö och socialt ansvar.

ROHS-CERTIFIERING

RoHS, eller direktiv 2011/65/EU, är ett EU-direktiv som förbjuder eller begränsar användning av vissa tungmetaller och flamskyddsmedel i elektroniska produkter på marknaden.

VitrineMedia har valt att följa detta direktivs restriktioner för att bidra till att lösa det växande problemet med förorening av miljön och människors välbefinnande.

CE-MÄRKT

Alla produkter från VitrineMedia är naturligtvis CE-märkta och uppfyller därmed EU’s krav för elektroniska produkter.

Med CE-märkningen av våra produkter följer vi EU-lagstiftningen och accepterar samtidigt rätten till fri rörlighet av varor på den europeiska marknaden.

PATENTERADE PRODUKTER

VitrineMedias produkter är registrerade designs och skyddas genom patent mot kopior.

Du kan alltså vara säker på att dina konkurrenter inte hänger upp billiga kopior av våra unika LED-fickor med LED-ljus.