Archives

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Svensk Fastighetsförmedling i Nacka har efter många år med traditionella plockfickor på väggen nu fräschat upp med lysande skyltfickor. Det första som möter kunden är en vägg med 28st lysande VM vägg-fickor. Svensk Fastighetsförmedlings fina bilder och objekt kommer verkligen till sin fulla rätt.

VM vägg-systemet är enkelt och flexibelt. Den geniala klickfunktionen på LED-displayernas baksida gör att det även är möjligt att kombinera liggande och stående LED-displayer i olika storlekar.

För bästa bildkvalitet och lysande effekt i dina LED-displayer – gör som Svensk Fastighetsförmedling och använd Ljusfilm.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SKANSKA

I det stora öppna kontorslandskapet på Warfvinges Väg 25 i Stockholm pryder nu hela 54 VM-TWO Clip-fickor väggarna. På 2 utav väggarna som Skanska kallar för ”Wall of fame” visar man genomförda kontorsprojekt i Stockholmsområdet. På övriga väggar visar man delar utav Skanskas kommande och pågående kontorsprojekt runt om i världen.

Skanska föll för det lysande VM vägg systemet ifrån Tylöprint, mycket på grund av att det är så enkelt och flexibelt.
Den geniala klickfunktionen på LED-displayernas baksida gör det busenkelt att kombinera liggande och stående LED-displayer i olika storlekar.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SKANDIAMÄKLARNA

För att få hjälp med att förnya sin fönsterskyltning bokade SkandiaMäklarna i Danderyd ett möte med Tylöprint. Kontoret ville behålla en del av sin tidigare skyltning med akrylfickor uppsatta i wire och komplettera med lysande LED-fickor. För att lättare se utbudet av Tylöprints LED-fickor visade en av våra säljare på plats våra olika alternativ. Kontoret fastnade för VM-ONE LED-ficka som är en ficka med lysande avfasad kant. Nu lyser kontoret över hela Djursholms Torg!

För att ytterligare förstärka den grafiska profilen monterades en 1,5 meter lång svart 3D-logotyp upp på väggen bakom receptionsdisken.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?