Archives

MOHV

MOHV har med Patrik Frimodig öppnat en butik i Halmstad. Butiken ligger på Norra vägen i en äldre fastighet med vacker fasad och stora fönster. Vid valet av fönsterskyltning ville man bevara ljusinsläppet från fönstren och göra så lite åverkan som möjligt på fastigheten. Eftersom fönstren sitter ganska högt krävdes en låg skyltning. Med dessa önskemål passade VM Float perfekt.

VM Float är konstruerad med liggande stålstänger samt fötter av akryl som inte kräver fast montering. VM Float har ett diskret underrede på vilket man klickar fast lysande skyltfickor. Stålstängerna förser de lysande skyltfickorna med ström vilket gör att man slipper onödiga sladdar. Eftersom ljusskyltarna är konstruerade med klickfunktion så kan man lätt möblera om skyltningen.

Inne i butiken står de svenska skogarnas okrönte konung i lila och blickar ut över spekulanterna. En matchande lila vägg har försetts med en effektfull 3D-logotyp i vitt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Flytten har gått för Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping, från Drottninggatan till Repslagaregatan. Efter en tid av av trångboddhet blev det äntligen dags att flytta in i större lokaler med riktigt många skyltfönster.
De tio stora skyltfönsterna fylldes med totalt 40st. Lamello-paneler där varje panel har plats för 2st. A3-objekt vilket tillsammans ger möjlighet att skylta hela 80st. A3-objekt.

Resultatet blev en enorm fönsterskyltning. Vi törs nog säga att det är världens längsta Lamello-skyltning!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

C2-MAX hos Fastighetsbyrån i Bjuv.

FASTIGHETSBYRÅN

I många år har Fastighetsbyrån i Bjuv, Åstorp och Klippan använt sig av den klassiska Mäklartavlan men nu kände Björn och Camilla att det var dags att förnya sina fönsterskyltningar till något lysande. Efter ett besök av Tylöprint och skisser som illustrerade de olika kontoren bestämde man sig för LED-displayen C2 MAX.

C2 MAX är en dubbelsidigt lysande skyltficka i tunn och smäcker design. Med silvergrå ram och en transparent lysande yttre kant ger den objekten en knivskarp lysande inramning. Kombinationen med lysande C2 MAX skyltfickor i olika storlekar som monteras i wire ger ett luftigt intryck och man får nästan känslan av att fickorna svävar.

Butikerna är också dekorerade med stora 3D logotyper. En snygg och profilerande inredningsdetalj. Dessa kan göras i valfri storlek och fungerar lika bra inomhus som utomhus.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån i Töreboda flyttade i månadsskiftet februari/mars in i nya större lokaler på Norra Torggatan 6.
Franchisetagare Anders Larsson passade samtidigt med flytten på att investera i en ny lysande fönsterskyltning till kontorets fyra stora fönsterpartier.

Tylöprint besökte i början av januari kontoret för att på plats kunna visa utbudet av lysande LED-skyltar.
Anders Larsson gillade och kände sedan tidigare till Lamello-serien och på grund av behov av många skyltplatser föll till slut beslutet på Rak Lamello LED-ficka.

Vidare ville Anders Larsson ha möjligheten att exponera sina objekt i både A4 samt A3-format. Med 12 stående LED-displayer i A4-format och 24 liggande LED-displayer i A3-format blev resultatet en riktigt elegant och stilsäker lysande fönsterskyltning.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

Nu lyser det på Gamla Torget i Sjöbo. När kontoret fick tillgång till en större lokal ville man fortsätta att skylta med lysande I MAX LED-fickor även i den nya lokalen.

I kontorets fyra stora skyltfönster blev det plats för sex liggande I MAX A3 LED-fickor i varje fönster. Med hela 24 LED-fickor går det inte missa vilken lokal som Länsförsäkringar Fastighetsförmedling finns i. Elegant och smakfullt!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

ERA

I en nybyggd lokal på Turebergs Allé har Sollentunakontoret öppnat sitt nya kontor. Kontorets VD Lars Wallendorf tog kontakt med Tylöprint som gjorde ett besök och på plats kunde visa utbudet av LED-fickor. För att Sollentunakontoret lättare skulle kunna föreställa sig den nya skyltningen skissade Tylöprint på flera förslag.

Önskemålen var att:
– Skyltningen skulle vara lysande
– Objekten skulle visas i vinklade fickor
– Någon ficka skulle vara i stort format
– A4-fickor för att presentera personalen

Med 20 liggande A3-fickor, 6 stående A4-fickor och 1 affichficka i A1-format blev det ett lysande resultat!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån Mölndal visar nu även sina objekt i Swedbanks nya lokaler. Med 8st stående A4 LED-fickor och 8st liggande A3 LED-fickor, är resultatet en sober skyltning som syns väl i de två fönsterpartierna utmed Gamla Kungsbackavägen. Nu kan även bankens kunder ta del av Fastighetsbyråns utbud av villor och bostadsrätter.

För att göra logotypen mer synlig valde man att ovanför LED-fickorna integrera LED-belysta toppskyltar.

VM ONE LED-fickorna är dubbelsidigt lysande och finns i storlekar från A4 till A1, både liggande och stående format. Med toppskylten kan du gruppera dina olika objekt i område, typ av objekt eller liknande.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge har satsat på en ny fönsterskyltning. Med önskemål om att få plats med många objekt, att skyltningen skulle vara lysande samt att man skulle kunna se in i lokalen, föll valet på I MAX LED-ficka. Resultatet blev en luftig skyltning som lyser långt ut på gatan. Med denna lösningen får kontoret plats med 25 liggande A3 alternativt 50 stående A4 utskrifter och 4 stycken affischer i stående A2 format.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

När Svensk Fastighetsförmedling i Nödinge flyttade till en större lokal med fler skyltfönster satsade man på en lysande fönsterskyltning från Tylöprint. Med vinklade Lamello LED-paneler i stående A3-format och med plats för hela 36 stående budskap är detta en skyltning som lyser ända ut till parkeringen!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

Wennerholms

För att ha möjlighet att skylta både stående och liggande fastnade Wennerholms Fastighetsförmedling i Halmstad för VM TWO PLUS LED-fickan som kan roteras och kombineras med alla format.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?