Archives

SKANDIAMÄKLARNA

För att få hjälp med att förnya sin fönsterskyltning bokade SkandiaMäklarna i Danderyd ett möte med Tylöprint. Kontoret ville behålla en del av sin tidigare skyltning med akrylfickor uppsatta i wire och komplettera med lysande LED-fickor. För att lättare se utbudet av Tylöprints LED-fickor visade en av våra säljare på plats våra olika alternativ. Kontoret fastnade för VM-ONE LED-ficka som är en ficka med lysande avfasad kant. Nu lyser kontoret över hela Djursholms Torg!

För att ytterligare förstärka den grafiska profilen monterades en 1,5 meter lång svart 3D-logotyp upp på väggen bakom receptionsdisken.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån Mölndal visar nu även sina objekt i Swedbanks nya lokaler. Med 8st stående A4 LED-fickor och 8st liggande A3 LED-fickor, är resultatet en sober skyltning som syns väl i de två fönsterpartierna utmed Gamla Kungsbackavägen. Nu kan även bankens kunder ta del av Fastighetsbyråns utbud av villor och bostadsrätter.

För att göra logotypen mer synlig valde man att ovanför LED-fickorna integrera LED-belysta toppskyltar.

VM ONE LED-fickorna är dubbelsidigt lysande och finns i storlekar från A4 till A1, både liggande och stående format. Med toppskylten kan du gruppera dina olika objekt i område, typ av objekt eller liknande.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?