Archives

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Svensk Fastighetsförmedling i Nacka har efter många år med traditionella plockfickor på väggen nu fräschat upp med lysande skyltfickor. Det första som möter kunden är en vägg med 28st lysande VM vägg-fickor. Svensk Fastighetsförmedlings fina bilder och objekt kommer verkligen till sin fulla rätt.

VM vägg-systemet är enkelt och flexibelt. Den geniala klickfunktionen på LED-displayernas baksida gör att det även är möjligt att kombinera liggande och stående LED-displayer i olika storlekar.

För bästa bildkvalitet och lysande effekt i dina LED-displayer – gör som Svensk Fastighetsförmedling och använd Ljusfilm.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla har flyttat till ny lokal med mer central placering och perfekt skyltläge. En nyrenoverad hörnbutik med utsikt över torget och med gågatan precis utanför. Butiken har stora skyltfönster som lämpar sig perfekt för att presentera utbudet av bostäder till salu för alla förbipasserande.

Lars-Erik Sparrbäck har tidigare använt enkla akrylfickor monterade på stänger i skyltfönster men i den nya butiken var det självklart att gå över till en lysande LED-skyltning.
Tylöprint var på besök hos Lars-Erik för att tillsammans titta på vad som passar bäst i lokalen. Efter skisser blev valet lysande I MAX LED-fickor med svart inramning. Den nedre ljusskylten vinklades för att skapa en bekväm betraktningsvinkel. Objekt, budskap och personal skapar en trivsam variation i skyltningen.

Inne i butiken dekorerades en vägg med Svensk Fastighetsförmedlings logotyp i 3D. En effektfull inredningsdetalj som inte bara lyfter varumärket utan även ger ett lyft för hela butiken.

 

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Flytten har gått för Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping, från Drottninggatan till Repslagaregatan. Efter en tid av av trångboddhet blev det äntligen dags att flytta in i större lokaler med riktigt många skyltfönster.
De tio stora skyltfönsterna fylldes med totalt 40st. Lamello-paneler där varje panel har plats för 2st. A3-objekt vilket tillsammans ger möjlighet att skylta hela 80st. A3-objekt.

Resultatet blev en enorm fönsterskyltning. Vi törs nog säga att det är världens längsta Lamello-skyltning!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

När Johan Berggren på Svensk Fastighetsförmedling i Borås skulle byta lokal ville han passa på att installera ett nytt lysande skyltsystem. I MAX LED-ficka i A3-format med raka skyltfickor upptill och vinklade skyltfickor nedtill visade sig vara en bra kombination i de stora välvda fönsterna. Att vinkla den nedersta raden med skyltfickor ger möjlighet att ha en ganska lågt placerad skyltning och ger samtidigt en bekväm betraktningsvinkel.

I MAX LED-ficka är dubbelsidigt lysande och ger samma fina intryck både inne i lokalen och utanför. Med LED-fickor i liggande A3-format kan man visa stora säljande bilder som skapar uppmärksamhet.

För att ytterligare profilera sig sattes en stor 3D logotyp upp på väggen, väl synlig från gatan. En 3D logotyp är en snygg inredningsdetalj i både butik och på kontor.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge har satsat på en ny fönsterskyltning. Med önskemål om att få plats med många objekt, att skyltningen skulle vara lysande samt att man skulle kunna se in i lokalen, föll valet på I MAX LED-ficka. Resultatet blev en luftig skyltning som lyser långt ut på gatan. Med denna lösningen får kontoret plats med 25 liggande A3 alternativt 50 stående A4 utskrifter och 4 stycken affischer i stående A2 format.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

När Svensk Fastighetsförmedling i Nödinge flyttade till en större lokal med fler skyltfönster satsade man på en lysande fönsterskyltning från Tylöprint. Med vinklade Lamello LED-paneler i stående A3-format och med plats för hela 36 stående budskap är detta en skyltning som lyser ända ut till parkeringen!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

När Svensk Fastighetsförmedling öppnade nytt kontor i Västerås kontaktades Tylöprint för att inreda skyltfönsterna. Med raka och vinklade I MAX LED-fickor i A3-format och stora lysande affischfickor i A2-format kunde rymden i lokalen behållas. En ljus och fräsch skyltnig som passar bra ihop med den läckra inredningen.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?