Archives

SKANDIAMÄKLARNA

Caroline och Carina på SkandiaMäklarna i Nacka kontaktade Tylöprint för att fräscha upp i sina skyltfönster. I deras butik på Gamla Värmdövägen lyser numera C2 MAX LED-fickor, i en kombination med raka och vinklade fickor. De stora budskapen i A3-format tillåter flera bilder som presenterar deras utbud. C2 MAX har en tunn och luftig design som med knivskarp lysande kant ramar in objekt på ett smakfullt sätt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

SKANDIAMÄKLARNA

För att få hjälp med att förnya sin fönsterskyltning bokade SkandiaMäklarna i Danderyd ett möte med Tylöprint. Kontoret ville behålla en del av sin tidigare skyltning med akrylfickor uppsatta i wire och komplettera med lysande LED-fickor. För att lättare se utbudet av Tylöprints LED-fickor visade en av våra säljare på plats våra olika alternativ. Kontoret fastnade för VM-ONE LED-ficka som är en ficka med lysande avfasad kant. Nu lyser kontoret över hela Djursholms Torg!

För att ytterligare förstärka den grafiska profilen monterades en 1,5 meter lång svart 3D-logotyp upp på väggen bakom receptionsdisken.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?