Archives

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Flytten har gått för Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping, från Drottninggatan till Repslagaregatan. Efter en tid av av trångboddhet blev det äntligen dags att flytta in i större lokaler med riktigt många skyltfönster.
De tio stora skyltfönsterna fylldes med totalt 40st. Lamello-paneler där varje panel har plats för 2st. A3-objekt vilket tillsammans ger möjlighet att skylta hela 80st. A3-objekt.

Resultatet blev en enorm fönsterskyltning. Vi törs nog säga att det är världens längsta Lamello-skyltning!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Med perfekt skyltläge i centrala Hudiksvall kan Fastighetsbyrån nu visa upp sina objekt på bästa sätt.
Vinklad Lamello i flera skyltfönster resulterar nu i att de lyser upp Storgatan.

I flera stora fönster visas deras utbud av bostäder till salu med lysande Vinklad Lamello. Lamello är ett stilrent skyltsystem med lysande skyltfickor som kan vinklas för optimal betraktningsvinkel. Fastighetsbyrån har valt Lamello i A3-format vilket gör att de även kan välja att visa två A4-objekt bredvid varandra.
Resultatet blev en elegant fönsterskyltning som säljer dygnet runt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

Flytten har gått från Lugna gatan till nyrenoverade lokaler på Nordenskiöldsgatan i Malmö. Även här har Länsförsäkringar samlat fastighetsförmedling, försäkring och bank under samma tak. Lokalen ligger centralt och har många och stora fönster som ger en perfekt möjlighet att presentera utbud och tjänster.

Fönsterna har inretts med skyltsystemet Lamello, som är ett lysande skyltsystem i stilren skandinavisk design. Med Vinklad Lamello får man en luftig skyltning där man bibehåller ljuset och kontakten med förbipasserande. De vinklade skyltfickorna ger en bekväm betraktningsvinkel som kan justeras för att passa alla fönster.

En satsning i god smak och inte minst i en inspirerande arbetsmiljö.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling hittar man nu i nya lokaler på Sundstorget i Helsingborg. Efter flytten huserar man i en läcker glasbyggnad i modern arkitektur med central placering. Här har man samlat fastighetsförmedling, försäkring och bank under samma tak.

I Fastighetsförmedlingens stora fönster installerades Vinklade Lamello LED-fickor som stilmässigt matchar byggnadens minimalistiska arkitektur mycket väl. Lamello-systemet är stilsäkert och luftigt i nordisk design. Skyltfickor belyses bakifrån med LED-teknik, vilket ger en tydlig exponering dygnet runt. Ljusfickans svarta ram sätter fokus på budskap och objekt. Med Vinklad Lamello kan du välja den vinkel som passar bäst, 45°, 55° eller 65°.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån i Töreboda flyttade i månadsskiftet februari/mars in i nya större lokaler på Norra Torggatan 6.
Franchisetagare Anders Larsson passade samtidigt med flytten på att investera i en ny lysande fönsterskyltning till kontorets fyra stora fönsterpartier.

Tylöprint besökte i början av januari kontoret för att på plats kunna visa utbudet av lysande LED-skyltar.
Anders Larsson gillade och kände sedan tidigare till Lamello-serien och på grund av behov av många skyltplatser föll till slut beslutet på Rak Lamello LED-ficka.

Vidare ville Anders Larsson ha möjligheten att exponera sina objekt i både A4 samt A3-format. Med 12 stående LED-displayer i A4-format och 24 liggande LED-displayer i A3-format blev resultatet en riktigt elegant och stilsäker lysande fönsterskyltning.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

BJURFORS

Joakim Spåre på Bjurfors har nu slagit upp portarna till ytterligare ett kontor i Lund. Efter att Joakim hade förnyat sina fönsterskyltningar i Limhamn, Malmö, Bjärred, Helsingborg och Lund centrum blev det naturligt att fortsätta med Lamello-serien även här.

Vinklad Lamello med stilrena rods och svarta akrylpaneler ger objekt och budskap en proffsig inramning. Detta i kombination med Crystal LED affischficka med liknande svart inramning gör fönsterskyltningen komplett.

Lamellos vinklade paneler ger en bekväm betraktningsvinkel för läsaren. Objekt och budskap belyses bakifrån med LED-teknik, vilket ger en tydlig exponering dygnet runt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

BJURFORS

I helt nya och fräscha lokaler har Bjurfors huvudkontor nu flyttat ihop med kontoret på Kungsholmen. Den nya lokalen ligger i gatuplan på Sveavägen och har stora vackra skyltfönster. Ett perfekt läge där mycket människor befinner sig i rörelse.

Bjurfors tog kontakt med Tylöprint för att skissa på en skyltfönsterlösning som passar deras behov och lokal. Valet av skyltsystem var enkelt eftersom Bjurfors-kedjan använder sig av Lamello. Ett skyltsystem i skandinavisk design som utstrålar stil och ger en luftig skyltning med en elegant inramning.

Tack vare att Bjurfors valde att presentera sina objekt och budskap i liggande A3 format kan de visa stora fina bilder. De kan dessutom välja att visa två A4 bredvid varandra och på så sätt få plats med fler objekt. Lamellos vinklade paneler ger en bekväm betraktningsvinkel för läsaren och vinkeln kan justeras för att passa alla fönster.

Budskap byts enkelt ut med Lamellosystemet. Bjurfors skriver ut sina objekt och budskap på Ljusfilm – ett ljusgenomsläppligt papper utan fibrer, som tar vara på LED-ljuset och ger en perfekt bildåtergivning.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

HUSMANHAGBERG

HusmanHagberg har ett bra hörnläge i Vasastan med vackra fönster och stort ljusinsläpp, vilket man gärna ville bevara. Därtill önskade man en diskret fönsterskyltning som trots allt visar objekten i stort format.

Deras skyltfönster har djupa fönsternischer som passar perfekt till Fristående Lamello – bänk. Resultatet blev en låg skyltning med lagom betraktningsvinkel som samtidigt bevarar ljuset inne i loken men ändå ger möjlighet att presentera objekten med stora fina bilder.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har efter en totalrenovering flyttat in i sin nya lokal. Tylöprint stod som huvudleverantör med lysande fönsterskyltning, fönsterdekaler, 3D-logotyp och tapet.

Fönsterdekaler i frostad vinyl och logotyp binder diskret samman alla fönster till en enhet. Den lysande fönsterskyltningen med 12st Lamello paneler gav plats för 24st liggande A3 utskrifter. Med generösa bilder och en lysande fönsterskyltning i en butik med perfekt hörnläge ger objekten fullt fokus.

Inne i butiken dekorerades glaspartier med frostad vinyl som lite avskärmning. En pelare tapetserades med LFFs tapet med mönster som nu smälter in i lokalen. En stor 3D-logotyp pryder en vägg och syns verkligen på håll av förbipasserande.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

BJURFORS

Nu har Bjurfors öppnat ett nytt kontor mitt i centrala Helsingborg. Med en perfekt placering vid Kärnan har kontoret ett hörnläge med skyltfönster åt både Stortorget och Lilla Torggatan. Till denna lokal valde man att använda sig av Lamello serien. Med 6st vinklade Lamello LED-paneler och 3st Lysande affischfickor i 50×70-format kan man inte säga annat än att det blev ett exklusivt och stilsäkert resultat!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?