Archives

MOHV

MOHV har med Patrik Frimodig öppnat en butik i Halmstad. Butiken ligger på Norra vägen i en äldre fastighet med vacker fasad och stora fönster. Vid valet av fönsterskyltning ville man bevara ljusinsläppet från fönstren och göra så lite åverkan som möjligt på fastigheten. Eftersom fönstren sitter ganska högt krävdes en låg skyltning. Med dessa önskemål passade VM Float perfekt.

VM Float är konstruerad med liggande stålstänger samt fötter av akryl som inte kräver fast montering. VM Float har ett diskret underrede på vilket man klickar fast lysande skyltfickor. Stålstängerna förser de lysande skyltfickorna med ström vilket gör att man slipper onödiga sladdar. Eftersom ljusskyltarna är konstruerade med klickfunktion så kan man lätt möblera om skyltningen.

Inne i butiken står de svenska skogarnas okrönte konung i lila och blickar ut över spekulanterna. En matchande lila vägg har försetts med en effektfull 3D-logotyp i vitt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

HUSMANHAGBERG

HusmanHagberg har ett bra hörnläge i Vasastan med vackra fönster och stort ljusinsläpp, vilket man gärna ville bevara. Därtill önskade man en diskret fönsterskyltning som trots allt visar objekten i stort format.

Deras skyltfönster har djupa fönsternischer som passar perfekt till Fristående Lamello – bänk. Resultatet blev en låg skyltning med lagom betraktningsvinkel som samtidigt bevarar ljuset inne i loken men ändå ger möjlighet att presentera objekten med stora fina bilder.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån i Ängelholm ville byta ut sin befintliga skyltning till en lysande fönsterskyltning. Utmaningen var att hitta en lösning som fungerade att placera i deras fina välvda entréfönster. Fristående I MAX visade sig passa perfekt till detta och med matchande I MAX LED-ficka i det skyltfönster som fanns bredvid blev resultatet lysande!

I MAX LED-ficka är dubbelsidig och finns i format från A4 upp till A1. Tack vare att Fastighetsbyrån valde fickor i liggande A3 format har de möjlighet att visa generösa bilder, men samtidigt ha en flexibel fönsterskyltning. Med I MAX-fickor i liggande A3-format har de dessutom möjlighet att visa ett objekt i A3 format eller med två stående A4 bredvid varandra.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån på Hisingen har flyttat in i nya lokaler. Huset har en unik design med fönster som blir mörkare när solljuset står på. Med högt placerade fönster och djup fönsterkarm ville kontoret använda sig av fristående ställ i sina skyltfönster. Med Tylöprints lysande displayställ VM-Box blev det en enkel, stilren och lysande fönsterskyltning.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?