Archives

Fastighetsbyrån

Norra Djurgårdsstaden i Stockholm – en fantastisk stadsdel med innerstadens kvalitéer och samtidigt nationalparken som granne. Fastighetsbyrån var tidiga med att etablera sig i denna nya stadsdel. När de öppnade sitt nya kontor var det självklart Tylöprints helhetslösning för Digital mäklarskyltning som gällde. På Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden skyltar man enbart digitalt!

Redan från början så insåg man att de höga smala fönstren skulle bli en utmaning. Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden valde att placera 6 stycken 21,5” digitala TPD Singel-skärmar i ett av de större fönstren. Detta för att få maximal exponering av objekt och budskap. Resultatet? Fantastiskt!

I ett annat fönster placerades en TPD Decoscreen. TPD Decoscreen är en specialdesignad hyllmöbel framtagen tillsammans med svenska möbeltillverkaren Resize Design. Kombinationen av molnbaserad digital mäklarskyltning från Tylöprint och svensk möbeldesign från Resize Design är unik.

Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden valde Digitala skärmar från Tylöprint främst för att kunna kombinera modernt och funktionellt.

Är du intresserad av en
ny digital skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Med perfekt skyltläge i centrala Hudiksvall kan Fastighetsbyrån nu visa upp sina objekt på bästa sätt.
Vinklad Lamello i flera skyltfönster resulterar nu i att de lyser upp Storgatan.

I flera stora fönster visas deras utbud av bostäder till salu med lysande Vinklad Lamello. Lamello är ett stilrent skyltsystem med lysande skyltfickor som kan vinklas för optimal betraktningsvinkel. Fastighetsbyrån har valt Lamello i A3-format vilket gör att de även kan välja att visa två A4-objekt bredvid varandra.
Resultatet blev en elegant fönsterskyltning som säljer dygnet runt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån i Kista ville förnya sin fönsterskyltning och samtidigt komplettera med en del inredningsdetaljer. I två fönster utnyttjades en möbel som man haft sedan tidigare i skyltfönstret. På möbeln monterades horisontella stålstänger på vilka lysande VM TWO clip-fickor klickas på. Det tredje fönstret visar objekt med både raka och vinklade lysande I MAX LED-fickor i A4-format.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

C2-MAX hos Fastighetsbyrån i Bjuv.

FASTIGHETSBYRÅN

I många år har Fastighetsbyrån i Bjuv, Åstorp och Klippan använt sig av den klassiska Mäklartavlan men nu kände Björn och Camilla att det var dags att förnya sina fönsterskyltningar till något lysande. Efter ett besök av Tylöprint och skisser som illustrerade de olika kontoren bestämde man sig för LED-displayen C2 MAX.

C2 MAX är en dubbelsidigt lysande skyltficka i tunn och smäcker design. Med silvergrå ram och en transparent lysande yttre kant ger den objekten en knivskarp lysande inramning. Kombinationen med lysande C2 MAX skyltfickor i olika storlekar som monteras i wire ger ett luftigt intryck och man får nästan känslan av att fickorna svävar.

Butikerna är också dekorerade med stora 3D logotyper. En snygg och profilerande inredningsdetalj. Dessa kan göras i valfri storlek och fungerar lika bra inomhus som utomhus.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

För att ytterligare profilera sina skyltfönster kompletterade Fastighetsbyråns Helsingborgskontor sin fönsterskyltning med lysande logoskyltar. Med en lysande Lamelloskylt ovanför varje kolumn blir det en naturlig och tydlig inramning av skyltningen. Genom att blanda raka Lamello LED-fickor i A3-format med vinklade Lamello LED-fickor i A3-format blev det en skyltning med optimal betraktningsvinkel. Objekt och budskap belyses bakifrån med LED-teknik vilket ger en tydlig exponering dag som natt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån i Töreboda flyttade i månadsskiftet februari/mars in i nya större lokaler på Norra Torggatan 6.
Franchisetagare Anders Larsson passade samtidigt med flytten på att investera i en ny lysande fönsterskyltning till kontorets fyra stora fönsterpartier.

Tylöprint besökte i början av januari kontoret för att på plats kunna visa utbudet av lysande LED-skyltar.
Anders Larsson gillade och kände sedan tidigare till Lamello-serien och på grund av behov av många skyltplatser föll till slut beslutet på Rak Lamello LED-ficka.

Vidare ville Anders Larsson ha möjligheten att exponera sina objekt i både A4 samt A3-format. Med 12 stående LED-displayer i A4-format och 24 liggande LED-displayer i A3-format blev resultatet en riktigt elegant och stilsäker lysande fönsterskyltning.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån i Ängelholm ville byta ut sin befintliga skyltning till en lysande fönsterskyltning. Utmaningen var att hitta en lösning som fungerade att placera i deras fina välvda entréfönster. Fristående I MAX visade sig passa perfekt till detta och med matchande I MAX LED-ficka i det skyltfönster som fanns bredvid blev resultatet lysande!

I MAX LED-ficka är dubbelsidig och finns i format från A4 upp till A1. Tack vare att Fastighetsbyrån valde fickor i liggande A3 format har de möjlighet att visa generösa bilder, men samtidigt ha en flexibel fönsterskyltning. Med I MAX-fickor i liggande A3-format har de dessutom möjlighet att visa ett objekt i A3 format eller med två stående A4 bredvid varandra.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån Mölndal visar nu även sina objekt i Swedbanks nya lokaler. Med 8st stående A4 LED-fickor och 8st liggande A3 LED-fickor, är resultatet en sober skyltning som syns väl i de två fönsterpartierna utmed Gamla Kungsbackavägen. Nu kan även bankens kunder ta del av Fastighetsbyråns utbud av villor och bostadsrätter.

För att göra logotypen mer synlig valde man att ovanför LED-fickorna integrera LED-belysta toppskyltar.

VM ONE LED-fickorna är dubbelsidigt lysande och finns i storlekar från A4 till A1, både liggande och stående format. Med toppskylten kan du gruppera dina olika objekt i område, typ av objekt eller liknande.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

FASTIGHETSBYRÅN

Fastighetsbyrån på Hisingen har flyttat in i nya lokaler. Huset har en unik design med fönster som blir mörkare när solljuset står på. Med högt placerade fönster och djup fönsterkarm ville kontoret använda sig av fristående ställ i sina skyltfönster. Med Tylöprints lysande displayställ VM-Box blev det en enkel, stilren och lysande fönsterskyltning.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?