Archives

ALVHEM

I de centrala stadsdelarna av Göteborg i en fastighet från sekelskiftet ligger butiken Alvhem Mäkleri & Interiör. Butikens något annorlunda koncept; att kombinera försäljning av hem med vacker heminredning har visat sig vara en lyckad idé

I den tjusiga butiken med naturnära inredningsdetaljer visar man nu upp drömhem till salu, läckert inramade i lysande skyltfickor från Tylöprint. Kontrasten mellan de något strama VM TWO LED-fickorna och de väldigt mjuka och naturnära materialen blir riktigt snyggt.

Alvhem visar inte bara upp sina hem till salu i butiken. De har tillsammans med Ahre Fastighetsbyrå och Fastighetsbyrån Storängsgatan låtit installera ett flertal lysande skyltfickor på Handelsbanken på Avenyn. I väntrummet lyser det fint med VM Wall LED-fickor och en digital skärm visar rörliga bilder.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

Fastighetsbyrån

Norra Djurgårdsstaden i Stockholm – en fantastisk stadsdel med innerstadens kvalitéer och samtidigt nationalparken som granne. Fastighetsbyrån var tidiga med att etablera sig i denna nya stadsdel. När de öppnade sitt nya kontor var det självklart Tylöprints helhetslösning för Digital mäklarskyltning som gällde. På Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden skyltar man enbart digitalt!

Redan från början så insåg man att de höga smala fönstren skulle bli en utmaning. Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden valde att placera 6 stycken 21,5” digitala TPD Singel-skärmar i ett av de större fönstren. Detta för att få maximal exponering av objekt och budskap. Resultatet? Fantastiskt!

I ett annat fönster placerades en TPD Decoscreen. TPD Decoscreen är en specialdesignad hyllmöbel framtagen tillsammans med svenska möbeltillverkaren Resize Design. Kombinationen av molnbaserad digital mäklarskyltning från Tylöprint och svensk möbeldesign från Resize Design är unik.

Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden valde Digitala skärmar från Tylöprint främst för att kunna kombinera modernt och funktionellt.

Är du intresserad av en
ny digital skyltlösning?

MÄKLARHUSET

Mäklarhuset i Strömstad tvekade inte en sekund när de såg Tylöprints senaste storsatsning, Digitala skärmar utvecklat för Fastighetsmäklare. Skärmarna är anpassade för skyltfönster och syns därför tydligt även mitt på dagen när solen lyser som starkast. Mäklarhuset kan nu blixtsnabbt uppdatera sina skärmar med nya objekt. Skärmarna arbetar dygnet runt och visar även personalen, nyheter, kampanjer och annan intressant information.

Mäklarhuste i Strömstad valde att montera fyra stycken TPD DUO-skärmar i sitt skyltfönster. TPD DUO-skärmarna på 21,5” är vinklade vilket ger perfekt betraktningsvinkel och med hög ljusstyrka samt klara skarpa färger är det omöjligt att missa skärmarna när man passerar skyltfönstret. De tunna stängerna leder strömmen och fula sladdar är ett minne blott. Tack vare inbyggt wi-fi är skärmarna alltid uppkopplade. Om kopplingen av misstag skulle stängas av eller brytas så har skärmarna sparat den senaste informationen i det inbyggda minnet och fortsätter därför att visa informationen tills kopplingen åter är upprättad och molnet blir tillgängligt igen.

Med TPD Manager kan Mäklarhuset i Strömstad uppdatera sina skärmar vart de än befinner sig. Det spelar ingen roll om de är på väg på kundbesök, på semester med segelbåten eller sitter på bussen. Med TPD Manager är skärmarna ständigt uppkopplade mot molnet och det går blixtsnabbt att uppdatera med ny information.

Är du intresserad av en
ny digital skyltlösning?