Archives

SKANDIAMÄKLARNA

Caroline och Carina på SkandiaMäklarna i Nacka kontaktade Tylöprint för att fräscha upp i sina skyltfönster. I deras butik på Gamla Värmdövägen lyser numera C2 MAX LED-fickor, i en kombination med raka och vinklade fickor. De stora budskapen i A3-format tillåter flera bilder som presenterar deras utbud. C2 MAX har en tunn och luftig design som med knivskarp lysande kant ramar in objekt på ett smakfullt sätt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

C2-MAX hos Fastighetsbyrån i Bjuv.

FASTIGHETSBYRÅN

I många år har Fastighetsbyrån i Bjuv, Åstorp och Klippan använt sig av den klassiska Mäklartavlan men nu kände Björn och Camilla att det var dags att förnya sina fönsterskyltningar till något lysande. Efter ett besök av Tylöprint och skisser som illustrerade de olika kontoren bestämde man sig för LED-displayen C2 MAX.

C2 MAX är en dubbelsidigt lysande skyltficka i tunn och smäcker design. Med silvergrå ram och en transparent lysande yttre kant ger den objekten en knivskarp lysande inramning. Kombinationen med lysande C2 MAX skyltfickor i olika storlekar som monteras i wire ger ett luftigt intryck och man får nästan känslan av att fickorna svävar.

Butikerna är också dekorerade med stora 3D logotyper. En snygg och profilerande inredningsdetalj. Dessa kan göras i valfri storlek och fungerar lika bra inomhus som utomhus.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

HUSMANHAGBERG

På Svartbäcksgatan 28 intill Linnéträdgården i Uppsala ligger Husman Hagbergs bobutik. Under våren 2015 totalrenoverades lokalen och fönsterskyltningen gjordes om.
Kontoret valde att satsa på en ny lysande fönsterskyltning ifrån Tylöprint. Med C2 MAX LED-fickor för liggande A3-format och en lysande affischficka för A2-format är detta en stilren och luftig skyltning som verkligen syns.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?