Archives

BJURFORS

Joakim Spåre på Bjurfors har nu slagit upp portarna till ytterligare ett kontor i Lund. Efter att Joakim hade förnyat sina fönsterskyltningar i Limhamn, Malmö, Bjärred, Helsingborg och Lund centrum blev det naturligt att fortsätta med Lamello-serien även här.

Vinklad Lamello med stilrena rods och svarta akrylpaneler ger objekt och budskap en proffsig inramning. Detta i kombination med Crystal LED affischficka med liknande svart inramning gör fönsterskyltningen komplett.

Lamellos vinklade paneler ger en bekväm betraktningsvinkel för läsaren. Objekt och budskap belyses bakifrån med LED-teknik, vilket ger en tydlig exponering dygnet runt.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

BJURFORS

I helt nya och fräscha lokaler har Bjurfors huvudkontor nu flyttat ihop med kontoret på Kungsholmen. Den nya lokalen ligger i gatuplan på Sveavägen och har stora vackra skyltfönster. Ett perfekt läge där mycket människor befinner sig i rörelse.

Bjurfors tog kontakt med Tylöprint för att skissa på en skyltfönsterlösning som passar deras behov och lokal. Valet av skyltsystem var enkelt eftersom Bjurfors-kedjan använder sig av Lamello. Ett skyltsystem i skandinavisk design som utstrålar stil och ger en luftig skyltning med en elegant inramning.

Tack vare att Bjurfors valde att presentera sina objekt och budskap i liggande A3 format kan de visa stora fina bilder. De kan dessutom välja att visa två A4 bredvid varandra och på så sätt få plats med fler objekt. Lamellos vinklade paneler ger en bekväm betraktningsvinkel för läsaren och vinkeln kan justeras för att passa alla fönster.

Budskap byts enkelt ut med Lamellosystemet. Bjurfors skriver ut sina objekt och budskap på Ljusfilm – ett ljusgenomsläppligt papper utan fibrer, som tar vara på LED-ljuset och ger en perfekt bildåtergivning.

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?

BJURFORS

Nu har Bjurfors öppnat ett nytt kontor mitt i centrala Helsingborg. Med en perfekt placering vid Kärnan har kontoret ett hörnläge med skyltfönster åt både Stortorget och Lilla Torggatan. Till denna lokal valde man att använda sig av Lamello serien. Med 6st vinklade Lamello LED-paneler och 3st Lysande affischfickor i 50×70-format kan man inte säga annat än att det blev ett exklusivt och stilsäkert resultat!

Är du intresserad av en
ny lysande skyltlösning?