Mäklarhuset i Strömstad tvekade inte en sekund när de såg Tylöprints senaste storsatsning, Digitala skärmar utvecklat för Fastighetsmäklare. Skärmarna är anpassade för skyltfönster och syns därför tydligt även mitt på dagen när solen lyser som starkast. Mäklarhuset kan nu blixtsnabbt uppdatera sina skärmar med nya objekt. Skärmarna arbetar dygnet runt och visar även personalen, nyheter, kampanjer och annan intressant information.

Mäklarhuste i Strömstad valde att montera fyra stycken TPD DUO-skärmar i sitt skyltfönster. TPD DUO-skärmarna på 21,5” är vinklade vilket ger perfekt betraktningsvinkel och med hög ljusstyrka samt klara skarpa färger är det omöjligt att missa skärmarna när man passerar skyltfönstret. De tunna stängerna leder strömmen och fula sladdar är ett minne blott. Tack vare inbyggt wi-fi är skärmarna alltid uppkopplade. Om kopplingen av misstag skulle stängas av eller brytas så har skärmarna sparat den senaste informationen i det inbyggda minnet och fortsätter därför att visa informationen tills kopplingen åter är upprättad och molnet blir tillgängligt igen.

Med TPD Manager kan Mäklarhuset i Strömstad uppdatera sina skärmar vart de än befinner sig. Det spelar ingen roll om de är på väg på kundbesök, på semester med segelbåten eller sitter på bussen. Med TPD Manager är skärmarna ständigt uppkopplade mot molnet och det går blixtsnabbt att uppdatera med ny information.

Är du intresserad av en
ny digital skyltlösning?

Projektdetaljer

KUND: Mäklarhuset Strömstad
DIGITAL SKÄRM: TPD DUO digital skärm ifrån Tylöprint

  • Digitalt
  • Flexibel skyltning
  • Stilren skyltning
  • Vinklad skyltning